Casa Nieuws 09.06.2003

Ja, Guten Tag allerseits!

Wij schrijven maandag 09.06.2003 ongeveer 20:37:44. Het wordt een korte aflevering dit keer, want zojuist realiseerde de CasaSpider zich dat er deze week helemaal geen foto's zijn gemaakt! Tenminste niet van ons leven op Curacao en dat is al heel lang niet voorgekomen.

Ik denk dat de wel geplaatste foto's veel, zo niet alles goed maken. Dat moet ook wel, want de Huiscolumnisten zijn niet thuis vanavond. Van Harry wist ik het al, die zit nu ergens in Azerbadjan meen ik. Dat belooft volgende week een mooie update, met foto's.

Tanja is zich nog steeds aan het bezinnen op een nieuw thema, ik zal haar maar wat rust gunnen. Waar blijven de gebruikelijke links, zo vraagt u zich vast wanhopig af. Wel, hier komen ze: naar de update van vorige week, die als nummer 127 in het CasaNews History menu is opgenomen.

Volgende keer worden de gebruikelijke links weer keurig eerst vermeld. Zou zoeken in Google op 'gebruikelijke links' leiden tot het vinden van deze website? Hmm, snel even connecteren en de proef op de som nemen.

Sjonge, sjonge, het is een grof schandaal. Vele pagina's met gebruikelijke links, maar de uitvinder van het fenomeen wordt gewoon overgeslagen! Van Paco's Guestbook gaat het via Welkom bij OBParkstad naar Vissen. Op pagina twee van de resultaten vinden we een site die gevonden wordt door 'De gebruikelijke strijd tussen links en rechts' en nog is de CasaSpider niet aan de beurt!

H, h, op pagina 7 (!) verschijnt eindelijk het CasaNews. Nou, voor mij hoefde het al niet meer.

Amelia Vega

Wie is Amelia Vega Polanco in vredesnaam? Voor dinsdag 3 juni 2003 wisten maar weinigen dat. Inmiddels is deze 18-jarige Domincaanse heel wat bekender. Even voor het Nederlandse Songfestivalkijkerspubliek, op dinsdag 3 juni 2003 vond de verkiezing van Miss Universe plaats in Panama.

Lucy was die avond even weg en kwam iets later thuis dan gepland. Inmiddels waren we al gevorderd tot de laatste vijf kandidaten. Uit mijn hoofd zeg ik dat de dames afkomstig waren uit Venezuela, Zuid Afrika, Japan, Servie-Montenegro en de Dominicaanse Republiek.

'Oh, laat ons toch alsjeblieft vierde worden', riep Lucy. Maar Amelia Vega bleef staan. Uiteindelijk naast Miss Venezuela, ook bepaald geen lelijk eendje. Toen Miss Venezuela tot First Runner-up werd benoemd, krijste Lucy het huis bij elkaar. Ik vreesde voor de glazen schaal die zij in haar handen had. Tjemig, wat een kabaal. Maar uiteraard was ik ook zeer verguld met Amelia's overwinning. Voor de duidelijkheid, Lucy is geboren in de hoofdstad Santo Domingo en heeft de CasaSpider toch een beetje verdominicaanst. Ach, het zal niet snel tot conflicten leiden. Nederland en de Dominicaanse Republiek hebben capaciteiten op verschillende terreinen. Waar men elkaar nog tegen zou komen is op het honkbalveld.

Het huis stond hier dus op zijn kop en was te klein. De volgende dag moest er meteen gewerkt worden aan de La Chica Merengue website, Amelia Vega moest erin. Het was nog geen sinecure om foto's te vinden van de schone dame, maar onze Amelia Vega Gallery is toch wel de beste die ik tot nu toe ben tegengekomen, durf ik zonder valse bescheidenheid te beweren.

Search-engines Google & Altavista indexen tegenwoordig best snel. Dat merkten wij omdat het aantal hits op La Chica Merengue gestaag toeneemt. Zijn het er normaliter circa 80 per dag, vrijdag waren het er 125, zondag 222 en vanavond met nog een paar uur te gaan zitten we al op 369. Allemaal dankzij Amelia Vega.

Gisteren waren Lucy en ik samen op zoek naar meer fotomateriaal. Grappig was hoe boos Lucy zich maakte als zij via de search-engine op een site terechtkwam waar helemaal niets over Amelia Vega stond. Tja, ik heb haar het verhaal maar verteld van malafide webmasters die door middel van Pokemon minderjarigen op hun porno-sites probeerden te lokken. Eerlijkheid duurt het kortst, maar toch blijven wij op die weg doorgaan.

Brittney

Tegelijkertijd met de update ter ere van Amelia Vega werd ook de nieuwe Chica de la Semana geplaatst.

Brittney is even oud als Miss Universe en ziet er niet slecht uit. Volgens mij zelfs beter dan Miss USA, die vond ik nu drie keer niets. Hadden ze toch beter Brittney uit Arkansas kunnen sturen, met haar brutale blik.

Jammer genoeg kwam haar moeder de fotosessie onderbreken. Ook vroeg zij nog enigszins bezorgd of het hier een Nude-Website betrof. De CasaSpider kon haar (enigszins) geruststellen.

Blogshares

Het is maar een spel, maar omdat het vreemd genoeg goed gaat kan ik het niet nalaten er wederom iets over te schrijven. De Blogshares, (virtuele) aandelen in weblogs.

Als men zich aanmeldt, krijgt men de beschikking over 500 virtuele dollars. Tevens krijgt men 5000 aandelen van ieder weblog dat men aanmeldt. Het leuke is dat ik eigenlijk helemaal niets doe aan mijn portefeuille. In het begin kocht ik snel wat aandelen van mij bekende goeddraaiende weblogs. Dat heeft geen windeieren gelegd, want al snel groeide mijn vermogen tot boven de miljoen dollar. Virtueel nog steeds, helaas.

Ook het aandeel CasaSpider begint, na een moeizaam begin, nu te stijgen als een dolle stier. Het enige wat ik doe is mijn aandelen iedere keer splitsen. Op dit moment zijn er ruim 800.000 aandelen CasaSpider te verhandelen met een totale waarde van inmiddels 600.000 dollar.

Een extra impuls kreeg het Casa-Imperium van collega Diamond Piet. Piet deed ook mee aan de blogshares en we gingen gelijk op. Na het bereiken van de een miljoen dollargrens vond hij het wel genoeg en besloot zijn aandelen weg te geven, ook dat kan met Blogshares. De CasaSpider was de gelukkige, nog hartelijk bedankt daarvoor! Mijn vermogen was ineens verdubbeld. Nu maar hopen dat als Piet in het echte leven de miljoen Euro bereikt, hij wederom aan de Spider denkt. Nou ja, niet alleen denkt natuurlijk!

Het is als een spel begonnen, maar de bedenkers van Blogshares bieden inmiddels Memberships aan, waarvoor betaald dient te worden. De website wordt continue gewijzigd, lees: verbeterd. Nog even en het wordt echte business. Mag ik dan even cashen?

Tot Slot

In augustus verloopt mijn domein nijhuis.net. Dat mag natuurlijk niet gebeuren, ik kan mijn drie vaste lezers niet teleurstellen. Daarom heb ik er een zwik dollars tegenaan gegooid en het domein voor de komende negen jaren veiliggesteld. De komende negen jaren zult u het dus met de CasaSpider moeten doen. Overigens lonk ik naar nijhuis.com, dat in oktober van dit jaar verloopt. Hopelijk vergeet die pompenfabriek zijn registratie, dan is hij van mij. Best een goede website trouwens, en grappig om de naam Nijhuis in zo'n Engelse omgeving te zien.

Nijhuis Group General Information en Nijhuis, a world of pumping experience, geef toe, dat klinkt toch lekker. Toch lig ik op de loer.

Na Brittney waren de Chica's de la Semana op. Mij biedt dat het voordeel dat ik Lucy gemakkelijker meekrijg naar het strand. Zaterdag was er niet veel te doen op Mambo. Na het strandbezoek beklaagde Lucy zich erover dat zij voor niets ng bruiner was geworden. Het is niet gebruikelijk dat de plaats van haar bikinibroekje zich aftekent op haar lichaam, niet rechts en niet links (laatste poging om met gebruikelijke links te scoren in Google).

Zondag was het een veel betere dag. Net of alle leuke dames zaterdag aan het uitrusten waren om zich op zondag te presenteren. We hebben kennis- en foto's gemaakt van en met twee leuke dames. Kijkt u morgen maar op La Chica Merengue.

De eieren zijn zojuist opgezet, de Spider gaat ftp-en. En u? Blijft u vooral kijken, onder het gebruikelijke motto: Zeg nooit nooit!

Hasta luego,

The CasaSpider.