Casa Nieuws 17.05.1998

 

Ja, Guten Tag allerseits!

Wij schrijven 17 mei 1998 / 23:20 en zitten dus niet ver verwijderd van 18 mei. Is dit logica of niet. En 18 mei is de verjaardag van de CasaSpider. Nu wil het toeval dat de Spider vakantie heeft op dit moment. Helaas is hij hierdoor niet in staat op zijn werk te tracteren, want voor maandag staat de beklimming van de Christoffelberg op het programma. Dat is ook veel beter voor de gezondheid. En 's avonds natuurlijk 'gratis' eten in de Cactus Club! Om de hongerige monden van collega's, vrienden en bekenden toch te stillen vindt er op vrijdag 22 mei een borrel/feestje plaats in het Web van de Spider. Eenieder die de CasaSpider een warm hart toedraagt is bij deze uitgenodigd vanaf ongeveer 20:00 uur.

Tja, ondanks of juist door het hebben van vakantie is er minder tijd voor de Website, dus staat e.e.a. op een laag pitje. Bij deze vraag ik dus of jullie, trouwe lezers, voor een periode van drie weken initiatieven willen ontplooien, bijv. door het indienen van een verhaaltje, het schrijven van commentaar of het plaatsen van een stuk op CasaDebate.

De stabiele factor is nog steeds Aimee, met alweer haar achtste verhaal, ga er maar eens aanstaan.

Nogmaals wil ik onder de aandacht brengen de twee buttons die onder op het welkomsscherm staan. Dit zijn NedStat buttons, het is de bedoeling dat daar zo af en toe op gedrukt wordt. Met name op de rechter button, de NedStat Rating, geef deze site een punt en voeg er (opbouwend) commentaar aan toe. Dit is een oproep. Overigens zijn via NedStat, in het bovenste balkje, diverse leuke homepages te bereiken. Als je even wilt surfen, maar niet weet waar naar toe, probeer dit eens!

Wellicht is het enige kunstkenners opgevallen dat het schilderij Le Chien 2 nog steeds moederziel alleen in de picture gallery staat. Wat blijkt: de overige schilderijen zijn spoorloos! Op dit moment is een grootscheepse zoektocht aan de gang om de verdwenen Jamin's op te sporen. Iedereen die aanwijzingen heeft wordt verzocht te reageren. Gevreesd wordt voor een misdrijf.

Mooi, vanwege een zwaar vakantiegevoel moet ik het hier bij laten. Wie weet wordt in de loop van de week nog wat inspiratie opgedaan, voorlopig ligt de bal weer bij jullie, trouwe lezers!

Tot zover deze nieuwsflits, vanuit een bewolkt Curacao...

Hasta luego,

The CasaSpider.