Casa Nieuws 24.05.1998

 

Ja, Guten Tag allerseits!

Wij schrijven 23 mei 1998, 20:58 uur, lokale tijd op Curacao. Tijd voor weer een nieuwsflits. Jammer genoeg veroudert dit nieuws snel en volgende week is dit stukje al niet meer te lezen. Als database administrator heb je nogal vaak behoefte aan historie. Psychiaters zeggen dat het hier een dwangneurose betreft dat je niets weg kunt gooien. Ik hou het op behoefte hebben aan historie. Dus vanaf nu wordt alles bewaard. Er wordt nog gezocht naar een vorm om 'Oud Nieuws' ook ter beschikking te stellen aan de vele vele lezers en niet te vergeten lezeressen van de CasaSpider.

Er is heel goed nieuws voor de Netscape gebruikers! Tijdenlang zijn deze mensen door de Spider als paria's behandeld. Ten onrechte! Nu is weer een stukje programmatuur zodanig aangepast dat de Netscapers hier evenveel van kunnen genieten als de Explorers. Waarschijnlijk heb je het al gezien, maar de Spider op de welkomstpagina laat geen spoor meer achter, is dat niet mooi? Dat kostte weer een stief kwartiertje programmeren, maar Casa is in een goede bui...

Voor diegenen die het leuk vinden om te weten hoe de vakantie van de Spider verloopt, wel deze is vermoeiend maar wel leuk. Afgelopen woensdag is een rondvlucht boven Curacao gemaakt met onze pensionado Cor. Gelukkig hadden we weinig tegenliggers. En 's avonds is de Ostrich Farm (Struisvogels) bezocht. Na een rondleiding kun je daar voortreffelijk eten. Terwijl de struisvogelbiefstuk op je bord ligt kun je de nog levende exemplaren bewonderen, echt een aanrader! Voor meer informatie: http://www.ostrichfarm.net

Afgelopen vrijdag 22 mei vierde de Spider zijn verjaardag van maandag. Het was weer een gezellig feest, van hieruit wil hij dan ook iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om naar het SocratesWeb 9 te komen. Hoogtepunt van de avond was natuurlijk het optreden van de Mariachi band uit Daniel en dan heb ik het gewoon over de muziek en niet over het tempo van whiskey-consumptie. Ook al getuigde dat eveneens van groot talent. De heren hebben maar liefst 2 uur gespeeld, uiteraard met de nodige pauzes. Tevens is door hun een Booswichten club opgericht, alwaar geleerd wordt hoe je een goede slechterik wordt. Collega Edgar, bedankt voor deze leuke verrassing!

Last but not least is er weer de nieuwe Aimee. Uit marktonderzoek blijkt dat de meeste CasaVisitors speciaal voor deze pagina inloggen. Dit keer betreft het een humoristisch verhaal over een strijkplank. Niet vergeten te lezen dus.

Wel dit is wel weer genoeg nieuws, zo dunkt mij, voor een weekje. Mensen vergeet ook niet een keer op de Nedstat pagina's te kijken, deze zijn leuker dan je denkt.

Tot zover deze nieuwsflits, vanuit een zonnig en heet Curacao...

Hasta luego,

The CasaSpider.