Casa Nieuws 31.05.1998

 

Ja, Guten Tag allerseits!

En wij schrijven verder, en wel op zaterdag 30 mei 1998, iets voor elven, 's ochtends wel te verstaan. Om 8 uur vanochtend hoorde de Spider gemorrel met afwas in de keuken. Donderdag was de werkster niet op komen dagen, dus had zij besloten om de schade op zaterdagochtend in te halen. Voordeel van deze actie was dat de Spider wakker was en dus aan zijn homepage kon werken. Heden dus een vroege aflevering.

Zijn er dingen veranderd? Niet veel, de Spider zit momenteel aan het eind van zijn tweede vakantieweek, nog een te gaan dus. Vakantie is zwaarder en vermoeiender dan werken, dus wordt de page een beetje verwaarloosd. Ten tijde van het WK gaat dit verbeteren, dit is geen belofte want als je iets belooft moet je het ook doen, maar ook geen dreigement. Dat scheelt.

Ga in ieder geval eens kijken naar het Picture menu, alwaar een nieuw item is toegevoegd dat handelt over het verschil tussen de vrouwelijke en mannelijke hersenen. Wellicht vinden sommige lezers/lezeressen hier inspiratie om een bijdrage aan CasaDebate! te leveren. Niets ten nadele van de vrouwelijke hersens, maar hier volgt toch een tip: als je iets op CasaDebate zet, doe dit dan slechts één maal, het resultaat is niet altijd meteen zichtbaar, maar staat wel in de database. Nu gebeurt het wel eens dat een boodschap er twee keer op staat of zelfs wel een keer of zeven... niet meer doen, Tanja!

Clinton

Klein grapje er tussendoor, moet kunnen. O ja, verder is de Nieuws History geïmplementeerd, gebruikersvriendelijk als spinnen zijn kan dit haast niet missen: klik op de Oud Nieuws button en je wordt vanzelf verder geleid. Wie heeft er eigenlijk behoefte aan oud nieuws?

Aimee is ook weer present met een nieuw verhaal, als mijn geheugen mij niet bedriegt komen de Bechtjes dit weekend weer terug van hun vakantie in Nederland. Ongetwijfeld zal deze vakantie ontzettend veel stof hebben opgeleverd voor vele Aimee verhalen. Wel ben ik een beetje bang dat ze gescreened moeten worden op een al te hoog baby-gehalte.

De CasaSpider heeft de afgelopen week voor de achtste maal de Christoffelberg bedwongen. Tijdens een vergadering op Mambo met Sandra bracht laatstgenoemde een idee naar voren, en wel om Top foto's in te laten sturen. In deze context betreft het dan foto's van mensen die op de top van de Christoffelberg staan, hier kan de Spider een mooie galerij van maken. In een later stadium kan het fenomeen Top worden uitgebreid met verhalen en andere foto's (-less?). Dus bij deze wordt eenieder uitgenodigd/aangespoord om Christoffel foto's in te leveren bij de Spider. Uiteraard worden deze foto's geretourneerd en de gelukkigen onder ons met een scanner worden verzocht de foto's digitaal aan te leveren. Bij deze is het thema Top gepatenteerd en wordt binnenkort uitgewerkt!

Aanstaande maandag en dinsdag gaat de CasaSpider een hachelijk avontuur tegemoet, een vliegreis in een Cessna, dat valt nog wel mee. De piloot heet echter Pensionado Cor. Laatst naar de bioscoop geweest, Cor was er ook, daarna wilden we naar de Tipsy. De Tipsy is een kroeg waar Cor en de Spider vroeger vaker kwamen. Ditmaal moest de Spider met een noodgang achter Cor aanrijden om hem bij de Roti Mahal te vertellen dat de Tipsy toch echt een paar straten verder lag. De vliegreis van maandag gaat naar Isla Margarita, maar zoals bekend vertrok Columbus ook naar India. Verschil is alleen dat de Cessna slechts voor een paar uur brandstof heeft en de zee is groot. Er is een vlot aan boord.

Mooi, dat was wel weer genoeg geroddel. De CasaSpider gaat nu als een dolle stier ontbijten, want hij de geluidseffecten van de PC worden overstemd door die van zijn maag...

Tot zover deze nieuwsflits, vanuit een zonnig en heet Curacao...

Hasta luego,

The CasaSpider.