Casa Nieuws 23.08.1998

 

Ja, Guten Tag allerseits!

Wij schrijven zondag 23.08.1998 ongeveer 01:32:16, maar dan wel lokale tijd in Valkenswaard NL, een dorp 10 kilometer onder Eindhoven. Via Schiphol en Utrecht is de Spider zaterdagavond bij zijn ouders gearriveerd, een tussenstop naar Gossau. Gossau is een dorp op flinke afstand van Zurich CH, alwaar de CasaSpider naar alle waarschijnlijkheid de komende drie maanden gaat verblijven. Hierover zometeen meer.

Allereerst en vooral gaat Casa namelijk het nieuwe verhaal van Aimee aankondigen. Er gebeurden de laatste tijd zoveel dingen dat de Spider reeds tweemaal is vergeten om Aimee in zijn nieuws te vermelden, hier is geen enkel excuus voor, of het moet zijn dat de hersens van de Spider dermate groot zijn dat bepaalde zaken zoals de plaats van verkeersborden en Aimee's verhalen tijdelijk niet beschikbaar waren. Toch is dit onvergefelijk, vandaar deze rechtzetting, Aimee heeft weer een leuke story geschreven waar mogelijk veel discussie uit voort kan vloeien, dus laat de reacties maar komen... Aimee, wederom bedankt voor jouw waardevolle bijdrage aan deze Site!

Zoals de oplettende lezeres heeft gemerkt is de CasaSpider verhuisd, het nieuwe domein www.nijhuis.net is nu actief, dus zorg ervoor dat alle bookmarks worden aangepast.

Vanwege het feit dat Casa de komende tijd in der Schweiz gaat doorbrengen is er een nieuwe pagina geintroduceerd met de toepasselijke naam Die Schweiz. Voor de duidelijkheid staat deze naam ook nog eens in een rood met witte button, dus hij moet te vinden zijn. De bedoeling is dat er per week een verslag op komt te staan, gelardeerd met foto's uit de Ricoh RDC-300Z. Voor deze week staan de foto's er al op, het verhaal komt er nog aan. Wegens wanprestatie van Dik (Tot Zoens!), hij heeft deze week namelijk geen anekdote ingeleverd, heeft Die Schweiz de plaats van Tot Zoens! ingenomen op het startscherm. Tot Zoens! is verbannen naar het Lo Demás menu. Dik, de CasaSpider verwacht je verhaaltje nog wel!!!

Van woensdag tot en met zaterdagmiddag heeft de CasaSpider gelogeerd bij Diamond Piet. Dat was natuurlijk erg gezellig, er is weer een aantal theorieën gelanceerd. Eén daarvan is dat een echte man zijn eigen web-domein (www.nijhuis.net) heeft, zo niet dan is het een miet. Vrijdagavond was er een borrel in King Arthur op de Oude Gracht waar weer een aantal ex-collega's uit de Detam tijd aanwezig was en ook nog twee bekende (ex)gezichten uit Curacao, te weten Tanja en Nick. Het is laat geworden. Zaterdagmiddag ging de Spider wat boodschappen doen met Diamond Piet (DP) op winkelcentrum Overvecht. Eerst werden er boodschappen gedaan bij Albert Heijn, daarna zeulden zij met zware plastic tassen verder om bij de bakker zachte bolletjes te kopen. Casa merkte op tegen DP: 'Hmm, we hadden beter eerst die bolletjes kunnen halen en dan de zware boodschappen doen...'. DP had echter expres deze route genomen, want zonder dralen antwoordde hij: 'Neen, dat doe ik expres zo, want nu kunnen de bolletjes bovenop de zware boodschappen en worden zij niet platgedrukt, als ik eerst de bolletjes haal moeten de zware boodschappen daar weer bovenop en worden zij wel plat'. Zoveel logica maakte de Spider uiteraard sprakeloos. Hierna werden nog wat Diamond Mona tips uitgewisseld, maar hiervoor wordt toch echt verwezen naar de link van DP.

Hasta luego,

The CasaSpider.