Casa Nieuws 20.09.1998

 

Ja, Guten Tag allerseits!

Update #1, 23.09.1998 / 22:56:47
Het is zo ver, de foto's van het uitstapje naar Tessin zijn ontwikkeld en gepubliceerd in het Pictures menu. Verder houdt de Spider het kort, want het is weer bijna weekend en alle nieuwtjes worden zondagavond verkondigd. Er moet tenslotte gedoseerd worden, dus hooggeŽerd publiek, gauw de foto's bekijken en dan snel terugkomen... Saludos!

Wij schrijven, en wel maandag 21.09.1998 ongeveer 22:44:25. Een dag verlaat, maar daar is dan weer de update van de CasaSpider. De enige die weer op tijd was is onze Aimee, haar verhaal is gisteren al gepubliceerd. Helaas is Aimee iets ergs overkomen, afgelopen vrijdag zou zij naar Nederland vertrekken voor een vakantie van een paar weken. Een paar dagen voor het vertrek speelde zij een partijtje tennis en werd getroffen door een zweepslag. Gevolg: drie weken mag zij niet meer op haar been staan en zij kon derhalve ook niet reizen, tien uur in een vliegtuig zitten zou ondragelijk zijn. Gelukkig is Aimee altijd zeer positief en het voordeel van het hele gebeuren was dat zij al flink afgevallen is, de Spider is op dit moment even de relatie tussen het afvallen met een telefoon en een fles frisdrank kwijt, gelukkig maar... :-))) Wel klaagde onze patiente al over doorligplekken. Natuurlijk zou het leuk zijn als de trouwe lezers van Aimee haar een opbeurend emailtje sturen, dat wordt zeker gewaardeerd.

Een kleine wijziging is de volgende, de 'normale' weekverhalen uit der Schweiz worden vanaf nu gecombineerd met het CasaNews, enerzijds omdat het CasaNews anders wel erg kaal aan het worden is, anderszijds omdat dit de Spider een verhaal schrijven scheelt. Wel, om maar met de deur in huis te vallen, vrijdag de 18e was het Feel Good dag bij Migros. Alle medewerkers, en dit keer ook de externen, kregen een Feel Good t-shirt en werden geacht dit op vrijdag aan te trekken. Het gaf een beetje een sekte-gevoel, maar was toch wel leuk. Bij deze neemt de Spider de gelegenheid te baat om wat collega's te introduceren.

Migros, eten in het restaurant

Rechts achterin zit Rolf Burri, de man die de systemen inricht en beheert. Maakt regelmatig 30 overuren per week en soms zelfs per weekend. Familie herkent hem vooral van foto's. Hieronder een close-up van Markus, projectleider, meewerkend voorman, ook een zeer prettig persoon om mee samen te werken.

Migros, Markus

Verder gebeurde er niet veel deze week, de Spider heeft een nieuw adres gevonden om zijn was te laten doen, nu voor CHF 15,= i.p.v. CHF 63,=. Nu kan Casa tenminste weer elke dag schoon ondergoed aantrekken... :-)) Tja, het hoogtepunt van de week was natuurlijk de overwinning van Feyenoord, 1-3 bij VFB Stuttgart.

Tot slot nog een wijze raad. De CasaSpider vertoeft tegenwoordig een maal per week in een solarium om toch enigszins op kleur te blijven. Voor de Curacao bewoners: een solarium is een apparaat dat de zon nadoet, alleen is er geen happy hour... :-(( Wel, de wijze raad is de volgende: laat GEEN wind in een solarium, het duurt minimaal tien minuten voor de stank weer is opgetrokken. Als het toch perse moet, doe het dan in de laatste minuut, dan is het alleen wat minder prettig voor de volgende...

Bijna vergeten, maar het belangrijkste nieuws is deze week het uitstapje van de CasaSpider naar Tessin, zaterdag en zondag. Het verslag van deze trip is te vinden in Der Schweiz, de foto's in het Pictures menu (in de loop van de week). Veel plezier hiermee!

Hasta luego,

The CasaSpider.