Casa Nieuws 25.10.1998

 

Ja, Guten Tag allerseits!

Update #4, 22.10.1998 / 21:51
Het was weer hard werken, maar de foto's van het weekend 17/18 oktober met voornamelijk Luzern, staan erop, in het Pictures menu. Even een live-verslag: Glasgow Rangers scored net 0-2 tegen Bayer Leverkusen... :-)) De Spider gaat snel publishen, want moet daarna snel naar Gossau Brigitte's verjaardag vieren... Tschüss!

Update #3, 20.10.1998 / 22:45
Nog geen nieuw CasaNews, maar slechts een update... Het laatste weekendverhaal over Luzern staat erop, de foto's komen later, het exacte tijdstip wordt nog nader bekend gemaakt, volg CNN. De Spider is erg druk met van alles en niks. Op het werk verloopt alles nog steeds naar wens, Markus en Rolf zijn weer terug van vakantie, binnenkort gaat de conversie van start. Donderdag is Brigitte jarig, de Spider moet nog een kadootje kopen, wie heeft een tip?

Dan kan er niet genoeg op gewezen worden dat er een nieuw item in het menu staat: CasaForum! Ga op zijn minst eens kijken en zet er eens wat op. Het zal in ieder geval niet meer gebeuren dat de zaak verziekt wordt door de software, want dit forum is niet door de Spider in elkaar gezet... :-)) Tot volgende week!

Update #2, 18.10.1998 / 23:22
Het is zondagavond, de refresh-datum van de CasaSpider Site is voorlopig definitief verplaatst naar dinsdagavond heel laat, dit voor de tijd dat de Spider nog in der Schweiz is. Heden toch iets nieuws te melden, het aloude CasaDebate! is vervangen door CasaForum. Ga in ieder geval eens kijken en laten wij de discussies nieuw leven inblazen...
Het weekend heeft de Spider doorgebracht bij de kapper (zaterdag) en in Luzern (zondag). De verhalen zoals eerder gemeld verschijnen dinsdagavond, de foto's misschien dinsdag anders donderdag...

Update #1, 15.10.1998 / 21:10:54
Beter laat dan nooit, dus nu eindelijk de foto's van het afgelopen weekend, nog nooit zoveel foto's van beesten en Tanja gemaakt... :-)) Ook nog goed nieuws, Verona Feldbusch heeft besloten om niet te trouwen met Dieter Bohlen (Modern Talking). Veel groeten van de CasaSpider!

Wij schrijven 13 oktober 1998 ongeveer 21:19:01. Het wordt onderhand traditie dat de verversing plaats gaat vinden op dinsdagavond. Tja, de weekenden zijn hier ook zo slopend en op maandagavond is de Spider altijd pas weer laat op zijn hotelkamer, vandaar.

Beginnen wij met het slechte nieuws, Aimee is even naar Nederland en heeft een (hopelijk tijdelijke) pauze ingelast voor wat betreft haar column. Let wel, dit is geen luiheid, zij heeft gewoon belangrijkere dingen aan haar hoofd op dit moment. In ieder geval blijft haar plekje op de CasaSite voor haar gereserveerd.

Het CasaNews is vrij karig, daarom dacht de Spider e.e.a. op te fleuren met een van zijn fans, of moet hij zeggen idolen... Het betreft hier Verona Feldbusch, een jonge dame die op dit moment bijzonder populair is in Duitsland. Ze is een jaar of 30, geboren in La Paz, Bolivia en zij presenteert twee zeer amusante programma's: Verona's Welt en Peep! Wat is er nu zo aantrekkelijk in haar, enerzijds haar bijna perfecte uiterlijk, maar wat ook niet te versmaden is, is haar stem, dat is nl. een ongelofelijke piepstem. Toen de Spider deze stem voor het eerst hoorde was dat een tamelijke ontnuchtering, maar intussen is hij er zeer gecharmeerd van.

Verona!

Haar website is www.verona.de, de CasaSpider heeft haar gastenboek getekend in de hoop uitgenodigd te worden voor een van haar shows. Helaas en waarschijnlijk zijn er ongeveer 35 miljoen Duitse mannen die hetzelfde hopen. Voorlopig blijft Casa dus maar in Wil (CH).

Wel, het nieuws is opgefleurd. Wat gebeurde er in het weekend, dat is natuurlijk te lezen in het Schweiz menu. Dit is de week van de OLMA in St. Gallen. De OLMA is een soort landbouw-, melk- en huishoudbeurs. Uiteraard moest de Spider daarheen, dit plan werd echter gekruist met het plotselinge bezoek van Tanja... Ga dus gauw naar het Schweiz menu! Het Pictures menu met de bijbehorende foto's wordt nog weer later bijgewerkt, donderdag? Wij wachten af, maar beloven niets...

Hasta luego,

The CasaSpider.