Casa Nieuws 01.11.1998

 

Ja, Guten Tag allerseits!

 

Update #3, 05.11.1998 / 22:21:13
En conform afspraak heeft de Spider de foto's van het weekend in Montreux op de Website gezet, uiteraard in het Pictures Menu, maar dat mag inmiddels wel bekend worden verondersteld. Nog even een korte stand van zaken, de Spider heeft inmiddels twee databases gezügelt en alles gaat goed tot nu toe... :-))
Wel miste hij hierdoor maandagavond de afspraak met zijn fitness-trainster Karin, de Spider zou nl. een nieuw trainingsschema krijgen. Woensdag kreeg hij hiervoor een standje, en een extra zware training, maar voor Karin doet men dat graag...
Voor de voetbalfanaten: dinsdag kwalificeerde FC Zürich zich voor de volgende ronde in de Uefa Cup ten koste van Celtic. Bij Migros waren de mannen hier niet overdreven blij mee, om het zachtjes uit te drukken. Neen, Zürich ligt hier niet goed. Mensen, de Spider zal jullie niet langer ophouden, dus ga snel de foto's bekijken. Dinsdag weer een compleet vernieuwd CasaNews...

Update #2, 02.11.1998 / 22:13:26
Wij schrijven, zoals hierboven al staat, 02.11.1998 ongeveer 22:13:26. De Spider heeft besloten om het CasaNews gedurende twee weken te laten staan, zo missen de onregelmatige lezers minder, men ziet hoe Casa aan zijn publiek denkt... :-))

Dit is de week van de waarheid, want op het werk starten de conversies, heden was de eerste. En die is succesvol verlopen. Helaas is de fitness erbij ingeschoten, evenals het dagelijkse bezoek aan Brigitte's bar. Maar deze dingen worden morgen ingehaald.

Het weer in Zwitserland is om te huilen, vooral in het Kanton St. Gallen. Op de autobaan Gossau-Wil stond afgelopen week een straf windje, de Nissan schudde vervaarlijk heen en weer. Eerst vond de Spider dit nog wel spannend, het bleek echter dat er nogal wat ongelukken gebeurd zijn door de storm, zelfs is een heel stuk autobaan weggezakt c.q. afgebroken. Nu is het weer iets rustiger qua storm.

Op dit moment is het enige, nou ja enige nieuwe het verslag van Casa's weekend-trip. Dit keer naar Montreux, het was weer een succes. De complete fotoserie's verschijnen volgens planning donderdagavond, dus kom dan nog eens terug... Rest de Spider eenieder veel leesplezier toe te wensen en tot donderdag!

Update #1, 30.10.1998 / 21:53:38
En al weer een update, wat gaat het weer snel. Het betreft wat kleine dingen, ten eerste is een nieuwe link toegevoegd: de FC St. Gallen, de CasaSpider heeft op deze page zelfs al een Eintrag in het forum gezet. Helaas staat St. Gallen op dit moment met 3-0 achter tegen FC Zürich, ja de clubs waar de Spider een fan van wordt gaat het in het algemeen niet zo goed...
In het Schweiz menu is een kaart van Zwitserland toegevoegd met enige bezochte hoogtepunten daarin getekend. Tot de volgende update...

Het is even geleden maar wij schrijven weer en wel 25.10.1998 / 22:03. Tja, het vorige CasaNews bestond slechts uit updates, eigenlijk is dat nog niet eens zo'n slechte manier... :-)) Maar goed, de tijd is nu gekomen om toch een vers ei te leggen.

Nu we het toch over eten hebben, de afgelopen week was culinair gezien bijzonder succesvol. Bij Migros was het namelijk Wild-Woche, hetgeen inhield dat iedere dag uit drie of vier Wildgerechte gekozen kon worden. Casa's favoriet is Reh-Schnitzel. Bij ieder wildgerecht horen Spätzle, kastanjes en een halve peer met jeneverbessen. En eigenlijk rode kool, Casa's favoriete groente, maar hier gaf men er bijzonder verse spruiten bij, ook lekker.

Donderdag was Brigitte jarig, het was een gezellig feestje in de hotelbar te Gossau. Marianne en Andrea, twee collega's van Migros, waren er ook. De Spider kreeg ook een lesje Duits. Marianne deelt namelijk bij Migros de kamer met ene Moritz en Casa vroeg haar bij het eten in het Migros restaurant of zij 'mit Moritz auf einem Zimmer war'. Inmiddels weet hij dat alle combinaties van auf en Zimmer op zijn minst nogal dubbelzinnig zijn en nadat Andrea zich in het gesprek had gemengd bleek zelfs het woord Zimmer alleen al gevaarlijk. Tegenwoordig sitzt der Spider im Büro...

Vrijdag kreeg de Spider van diverse kanten slecht nieuws uit Curacao. Onze Edgar is zondag 18 oktober tegen een boom gereden en ligt nu gedeeltelijk verlamd in het Sehos. Casa denkt dat het zaak is dat alle collega's een steentje bij zullen dragen en door hun bezoek Edgar de kracht zullen geven om hier weer bovenop te komen. Van dit slechte nieuws was hij toch een beetje aangeslagen...

Het weekend stond in het teken van cultuur. Zaterdag was het Technorama, een soort Evoluon, aan de beurt en zondag is de Spider naar FC St. Gallen-Aarau geweest, een belevenis. Alles hieromtrent is te vinden in het Schweiz menu.

Achter het doel bevinden zich de fanatieke FCSG supporters

Dit weekend hebben wij in der Schweiz en zowat heel Europa een uur gewonnen, het verschil met Curacao is nog maar vijf uur, wij halen in... Ondanks de tijdwinst moet de CasaSpider het hier bij laten, hij heeft nog wat zaken op het programma staan m.b.t. de website, als het meezit komt dat in de loop van de week. Blijf dus het CasaNews lezen, tot je het kunt dromen... :-))

Een hele goede week toegewenst vanuit Zimmer, uhh Büro 28, te Wil...

Hasta luego,

The CasaSpider.